Normal_sfeerfoto_intern_adviseur
  • Heb je in je school of scholengroep een interne adviesfunctie- of -rol  en wil je je vakmanschap en vaardigheden aanscherpen om je impact te vergroten?
  • Ben je teacher leader, projectleider, stafmedewerker of intern begeleider en wil je je ontwikkelen tot intern onderwijsadviseur?
  • Ben je bestuurder of directeur en wil je collega’s verleiden om in de rol van intern onderwijsadviseur eraan bij te dragen dat er slimmer met de kennis, competenties en ervaringen van de school of de stichting wordt omgegaan?

Op 5 februari start een nieuwe editie van de opleiding Intern Onderwijsadviseur. Meer weten over dit unieke  opleidingsprogramma? Op maandagavond 30 oktober, dinsdagavond 21 november en woensdagavond 13 december organiseren we telkens van 19.00 tot 20.30 een gratis online informatiebijeenkomst waarin je kennismaakt met opleider Ton Bruining en ook met hem in gesprek kunt over je leervragen en wat dit programma voor jou kan betekenen.

Ontvang een link voor deelname aan de online informatieavond door een email te sturen naar conferentiedienst@kpcgroep.nl o.v.v. ‘Deelnemer informatieavond onderwijsadviseur + datum waarop je wilt deelnemen'. 

Niet in de gelegenheid? Vraag dan de informatiebrochure aan via deze link.