Normal_interim-management
  • Ben je intern onderwijsadviseur en wil je je vakmanschap en vaardigheden aanscherpen om je impact te vergroten?

 

 

Adviseren is een vak apart. Het gaat niet alleen om de kwaliteit van je advies, maar vooral ook om wat je daadwerkelijk hiermee bereikt. Naast inhoudelijke expertise gaat het om je rol en houding bij de stappen die je zet in het adviesproces. 

In deze opleiding ontwikkel je, vanuit je eigen portfolio op maat, je vaardigheden als intern onderwijsadviseur. Deze opleiding kan ook fungeren als een vervolgprogramma na een masteropleiding, zoals Leren & Innoveren, bedrijfskunde of een master leiderschap.

Online informatiebijeenkomst: woensdagavond 15 juni, van 19.00 tot 20.30 uur.

Wil je jezelf verder ontwikkelen als intern adviseur? Op 15 juni is de laatste gratis online informatiebijeenkomst. Opleider Ton Bruining vertelt wat je kan verwachten van deze opleiding. Neem je deel? Ontvang een link voor deelname aan de online informatieavond door een email te sturen naar conferentiedienst@kpcgroep.nl o.v.v. ‘Deelnemer informatieavond onderwijsadviseur + datum’

Programmabrochure 

Voor deze opleiding is een programmabrochure beschikbaar. Stuur een mail naar info@kpcgroep.nl en je ontvangt de brochure in je mailbox.