Normal_afbeelding_doen_in

Hoe zorg je voor onderwijs dat zorgt voor motivatie, succeservaringen én trots van leerlingen in het vso en praktijkonderwijs? 

 


Met LVS Doen In werk je doelgericht aan betekenisvol leren. Het leerlingvolgsysteem helpt jouw school om samenhang en structuur aan te brengen in de onderwijsontwikkeling en de groei van de leerling. LVS Doen In is volledig afgestemd op de behoefte van de school en sluit aan bij de ontwikkeling van de individuele leerling. 

Werken met LVS Doen In

Wie werkt met LVS Doen In werkt met twee basismodules: het Leerling Administratiesysteem én het Leerlingvolgsysteem.

De basis van het LVS is het eigen curriculum van de school met de daarbij behorende leerroutes en leerlijnen. KPC Groep begeleidt je team bij het maken van de deelleerlijnen passend bij de leerroutes op basis van de BOS systematiek:

B: Basis  

O: Ontwikkeling

S: Specialisatie

 

Naast de vaste basismodules heeft LVS Doen In diverse keuzemodules die je kunt toevoegen om je onderwijs verder te versterken en te ondersteunen

Elke school is uniek. Daarom is de implementatie van Doen In maatwerk. Implementatietrajecten stemmen we af op de ontwikkeling, de behoeften en ambities van de school.

De implementatie van het LVS Doen In wordt verzorgd door KPC Groep-adviseurs, gespecialiseerd in het speciaal onderwijs. Bij de implementatie worden zij ondersteund door Bloemendaal Consultancy, de softwareontwikkelaars van Doen In.

LVS Doen In: méér dan een leerlingvolgsysteem!

Nieuwsgierig naar het LVS Doen In en de mogelijkheden voor jouw school? Neem contact op met Diane van der Voorn of Mandy Ankersmit. Graag gaan zij met je in gesprek over de mogelijkheden van het LVS Doen In.