NOG De Nationale Onderwijsgids voor onderwijsmarketing

De Nationale Onderwijsgids is jouw partner voor onderwijsmarketing. Al jaren zijn wij een grote speler op het gebied van onderwijsnieuws. Dagelijks verzamelen onze redacteurs het belangrijkste en laatste onderwijsnieuws voor jou. We combineren hierbij de verschillende sectoren binnen het onderwijs: van kinderopvang tot basisonderwijs, en voortgezet onderwijs tot universiteit. Maar, we bieden veel meer dan dat!

Vacature onderwijs uitzetten binnen de doelgroep

Wij weten als geen ander dat de werkdruk binnen het onderwijs enorm hoog is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om als onderwijsorganisatie, onderwijsinstelling of onderwijs bemiddelingsbureau vacatures bij ons uit te zetten. Niet alleen hebben we een enorm bereik van 130.000 unieke bezoekers per maand, maar jouw vacature is ook direct zichtbaar binnen de doelgroep. Hierdoor krijg je meer doelgericht verkeer naar jouw vacature en zullen de leads van hogere kwaliteit zijn, dan wanneer je een vacature onderwijs uitzet bij een generieke vacaturesite. Ook profiteer je daarnaast van onze hoge domeinscore (60/100). Doordat wij een uitgaande link plaatsen naar jouw website, wordt er een hoogwaardige backlink toegevoegd aan jouw site. Hierdoor wordt je sneller getoond in zoekmachines en zul je dus ook nog eens meer organisch verkeer genereren!

Blijf op de hoogte van onze onderwijsmarketing acties!

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden over onze onderwijsmarketing acties? Dat kan! Schrijf je heel eenvoudig in voor onze nieuwsbrief. Om alvast een tipje van de sluier weg te geven: in januari starten we met een hele leuke (gratis) vacature actie waar jij gebruik van kan maken!