NOG Sterrenstages

Normal_42

Jouw stage vinden bij Sterrenstages gaat makkelijk en binnen 20 minuten met Sterrenstages. Sterrenstages is gespecialiseerd in Horeca stages , Reis stages , Evenementen stages en Facilitaire stages.

Jouw stage vinden bij Sterrenstages gaat makkelijk en binnen 20 minuten. Met de kwalitatieve Nederlandse en buitenlandse stages zijn wij meer gespecialiseerd in Horeca stages , Reis stages , Evenementen stages en Facilitaire stages. Dagelijks volgen er nieuwe interessante stages. En niet alleen ervarings stages ook afstudeer stages, management stages, snuffel stages en leerwerk stages zijn bij Sterrenstages vlot gevonden.
Studenten die op zoek gaan naar een kwaliteitsstage weten dat een stageplaats bij Sterrenstages prima en vlot te vinden is.
Voor bedrijven is het bijzonder aantrekkelijk om hier aan een goede stagiaire te komen. Dit middels het matchen op keywords als opleiding en/of ervaring.
Zoals gastvrijheid erg belangrijk is binnen de 4 branches geldt dit ook voor service bij Sterrenstages.

Nationale Onderwijsgids en Sterrenstages
De Nationale Onderwijsgids wil niet alleen informatie leveren aan studenten, maar ziet ook graag dat studenten zich zo goed mogelijk ontwikkelen in praktijksituaties. Daarom werkt de Nationale Onderwijsgids samen met Sterrenstages en worden de beschikbare stages in de vacaturebank getoond.

Kijk voor meer informatie op de website van Sterrenstages.