Logo_meester_mark

Heb jij alle boeken van Meester Mark al gelezen, behalve zijn laatste? Dan heb jij geluk! Want wij mogen 5 exemplaren van 'Een dikke tien van Meester Mark weggeven! In dit boek geeeft de voormalig leraar weer een inkijkje in de beste kinderlogica van de afgelopen tijd. 

‘En heb jij wel eens iets gekregen wat vies tegenviel? Ja...een broertje’

Een dikke tien van Meester Mark staat wederom vol met oude en vooral nieuwe plaatjes van de meest gevatte, grappige of zelfs hilarische kinderlogica. Dag in dag uit voorzien leerkrachten en ouders uit heel Nederland oud-docent en journalist Mark van der Werf van ludieke fouten, ontroerende briefjes en komische momenten.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren van ‘Een dikke tien van Meester Mark’? Laat ons dan in een reactie op onze Facebookpagina weten wat welke kinderlogica jij een dikke tien geeft! Op vrijdag 18 mei 16.00 uur maken we de winnaars - en dus de leukste antwoorden - bekend! 

Meer informatie

Voor meer informatie over het boek kun je terecht op de website van Uitgeverij Scriptum of uiteraard op de Facebookpagina van Meester Mark zelf. Het boek is te verkrijgen voor 12,95 euro. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids