Korting op Jaarcongres HRM & het onderwijs

De lezers van de Nationale Onderwijsgids krijgen met de code HROKNOG50 korting op de toegangsprijs van het jaarcongres HRM & het Onderwijs op 29 november. Je neemt dan, als werknemer van onderwijsinstellingen (non-profit), deel voor slechts 245 euro én twee collega's gaan gratis mee. 

Al 8 jaar is HRM & het Onderwijs – met jaarlijks ruim 200 deelnemers – het platform voor HR, bestuurders en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector (po, vo, mbo, hbo en wo) en voorschools onderwijs. Dagvoorzitter is Joany Krijt, voorzitter van CNV Onderwijs.

Managementgoeroe Jaap Peters laat met zijn frisse en scherpe blik ervaren dat u alle vrijheid en ruimte heeft en niet alles hoeft te geloven wat u denkt. Leo Bormans, Ambassador of Happiness & Quality of Life, verzamelt kennis en inzicht over de Kracht van Geluk in het Onderwijs. Claire Boonstra ontwierp het proces ‘Vragend Veranderen’ en plaatst het binnen de context van doorslaggevende bewegingen in de maatschappij.

Kom met drie personen voor 245 euro (non-profit) met kortingscode HROKNOG50.
Op de website is meer informatie over het congres te vinden en het aanmeldingsformulier. (Bij het aanmeldformulier vink je 'ik heb een kortingscode' aan, en vul je de code HROKNOG50 in).
Of lees ons eerdere artikel 'Met korting naar jaarcongres HRM & het Onderwijs op 29 november'.