Logo_brightspace-large-1

Als de afgelopen jaren ons iets hebben geleerd, is het wel dat we allemaal kunnen leren. En leren gebeurt inmiddels overal, op allerlei momenten en plekken. Om aan deze flexibele behoeften te kunnen voldoen hebben we ook platformen nodig die dit faciliteren.

 

Traditionele leermanagementsystemen zijn daarin beperkt, omdat ze ervan uitgaan dat iedereen hetzelfde is. Maar niemand kan uitblinken in een systeem dat hen niet volledig begrijpt. De gepersonaliseerde aanpak en het bijbehorende (les)programma worden dan ook steeds populairder. Organisaties zijn op zoek naar leermanagementsystemen die veel meer bieden dan alleen lesmateriaal. Daarom heeft wereldwijd leertechnologiebedrijf D2L een leerplatform ontwikkeld die meer vrijheid biedt en de manier waarop we leren aanpast op de behoeften.

Betere leerervaringen

D2L begon twintig jaar geleden met een missie om de manier waarop de wereld leert te transformeren. Anno 2022 ondersteunen hun leertechnologieën miljoenen studenten, cursisten en docenten over de hele wereld. D2L geeft de toekomst van onderwijs en werk opnieuw vorm en maakt gepersonaliseerd leren en onderwijzen voor iedereen mogelijk. Want iedereen verdient toegang tot onderwijs van hoge kwaliteit, ongeacht leeftijd, vaardigheid of locatie.

John Baker, president en CEO van D2L: “We werken hard om mensen boeiende leerervaringen te bieden, die hen inspireren om meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hielden. Ons werk is nog nooit zo belangrijk geweest.”

Digitaal leerplatform Brightspace

D2L biedt verschillende flexibele leeroplossingen die de leerervaring voor miljoenen leerlingen, studenten en cursisten verbetert. In elke fase van hun leven: van de allereerste schooldagen tot het hoger onderwijs en de werkende wereld.

D2L is a global learning innovation company, reshaping the future of education and work. We’re leading the way into a new era of personalized learning, driven by the belief that everyone deserves access to high-quality education, regardless of their age, ability or location. Our signature technology products – D2L Brightspace and D2L Wave – enhance the learning experience for millions of learners at every stage of life, from the earliest days of school to the working world.

Zo ondersteunt het leertechnologiebedrijf met het digitale leerplatform Brightspace een groot aantal Nederlandse universiteiten en hoger-onderwijsinstellingen. Dit leerplatform combineert tools, diensten en ondersteuning dat voor zowel docenten als studenten een complete onderwijs- en leerervaring biedt. Lees hier meer over hoe dit platform leren personaliseert, betrokkenheid verhoogt en leerlingen, studenten en cursisten meer helpt te bereiken.

Nieuwe uitstraling, zelfde missie

Omdat niemand ooit de wereld heeft veranderd door hetzelfde te blijven, blijft D2L continu innoveren. Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe visuele merkidentiteit en -merkverhaal gelanceerd, geïnspireerd door de mensen die ze ondersteunen en het grenzeloze potentieel van studenten van over de hele wereld. Dit onderstreept D2L’s jarenlange toewijding om de manier waarop we leren te transformeren. Hierbij ligt een sterkere focus op gepersonaliseerd leren, strategische partnerschappen en menselijk potentieel.

D2L helpt je leren te transformeren

De leerplatformen, contentervaringen met impact en ondersteuning op maat van D2L zijn alles wat je nodig hebt om lesgeven en leren zowel online als offline te transformeren. Ontdek hier meer over de leerplatformen van D2L, want er is nog nooit een betere tijd geweest om te investeren in je (online) leerervaring