Normal_1307149c40cb5d96c1449e6e07bc75fc531220f7

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en als onderwijsinstelling wil je nieuwe scholieren het beste welkom heten. Een manier om dit te doen is door notitieboekjes met logo weg te geven als onderdeel van een welkomstpakket. Deze notitieboekjes zijn onmisbaar voor iedere student en zullen hen helpen bij het maken van aantekeningen, het plannen van hun studie en het kunnen opschrijven van bijvoorbeeld alles wat in ze opkomt tijdens een brainstormsessie.

Waarom notitieboekjes met logo?

Notitieboekjes met het logo van jouw onderwijsinstelling zijn niet alleen handig voor studenten, maar ze dragen ook bij aan de branding en zichtbaarheid van jullie school. Door deze notitieboekjes weg te geven, laat je zien dat je geeft om het welzijn van je studenten en dat je trots bent op je onderwijsinstelling. Bovendien zullen de studenten, elke keer als ze hun notitieboekje gebruiken, herinnerd worden aan de positieve ervaring die ze hadden tijdens de introductieperiode. Zo kun je online gemakkelijk en snel voordelige notitieboekjes bedrukken met logo of andere variaties. Dit kun je zelfs een commercieel karakter geven, door bijvoorbeeld bedrijven te benaderen voor een vorm van sponsoring om de kosten te dekken.

De voordelen van notitieboekjes voor studenten

Notitieboekjes zijn een essentieel hulpmiddel voor iedere student. Ze bieden de mogelijkheid om aantekeningen te maken tijdens colleges, belangrijke informatie op te slaan en gedachten op een gestructureerde manier op papier te zetten. Dit bevordert niet alleen het leerproces, maar het verbetert ook de studievaardigheden en organisatie van de student. Ondanks dat we het meeste online doen, is het soms ontzettend fijn om iets op te kunnen schrijven, bijvoorbeeld snel even een paar notities of belangrijke data die de docent doorgeeft voor het inleveren van een opdracht.

Een persoonlijk tintje met het logo

Door het logo van jouw onderwijsinstelling op de notitieboekjes te drukken, geef je ze een persoonlijk tintje. Dit maakt de notitieboekjes uniek en speciaal voor jouw school. Daarnaast verhoogt het de herkenbaarheid en zichtbaarheid van jouw onderwijsinstelling. Studenten zullen trots zijn om dit notitieboekje met het logo van hun school te gebruiken en het zal hen eraan herinneren dat ze deel uitmaken van een gemeenschap. Je zult versteld staan van de hoeveelheid notitieboekjes die er gebruikt worden, helemaal wanneer je ze gratis uit gaat delen aan de studenten.

Onderdeel van een welkomstpakket

Om nieuwe scholieren zich welkom te laten voelen en een goede start te geven, is het aanbieden van een welkomstpakket een geweldige manier om dit te bereiken. Het welkomstpakket kan verschillende dingen bevatten, zoals schoolbenodigdheden, informatie over de school en handige tips en trucs voor het studentenleven. Door het toevoegen van notitieboekjes met logo creëer je een tastbaar cadeau dat studenten direct kunnen gebruiken. Dit zal helpen met bijvoorbeeld het makkelijk en snel kunnen noteren van dingen die tijdens de introductie al worden gezegd. Hoewel we het meeste met onze telefoon doen, is het wel handig om altijd pen en papier bij de hand te hebben. Zo kun je het later op je gemak in je agenda zetten op je telefoon of laptop.