Normal_scherm_afbeelding_2024-04-04_om_09.15.44

De planetenbanner geeft leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs een duidelijk beeld van het zonnestelsel waarin wij leven met haar aanwezige planeten.

Op een fraaie en overzichtelijke manier worden de acht planeten van ons zonnestelsel afgebeeld met hun juiste onderlinge verhouding zowel in afstand als grootte.

Dit aangevuld met een katern van de belangrijkste planeetkenmerken.

De banner is niet alleen educatief maar ook decoratief, waardoor hij ideaal is om na behandeling van de lesstof nog een aantal dagen in het klaslokaal te laten staan.

Het zonnestelsel ontdekken:

Het mysterie van het heelal, ons zonnestelsel en de planeten blijft de fantasie van de mensen al eeuwen prikkelen. De belangstelling hiervoor neemt alleen nog maar toe.

In de media verschijnen steeds meer berichten over nieuwe, al dan niet bemande ruimtemissies, waaronder naar de planeet Mars. Nieuwe ruimtetelescopen ontdekken steeds meer over het ontstaan, omvang en de kenmerken van het heelal en het zonnestelsel.

De reacties van basis- en middelbare scholen die de banner inmiddels in gebruik hebben zijn unaniem positief. Waarbij men vooral enthousiast is over de vormgeving en het totale beeld van onze planeten wat door de banner wordt weergegeven.

De bekende wetenschapsjournalist Govert Schilling heeft zorggedragen voor de juistheid van de aangeboden informatie over de planeten.

Specificaties Planetenbanner:

De roll-upbanner zit een compacte cassette en is binnen één handeling op te zetten.

De afmetingen van het PVC-doek zijn; 100 cm breed en 200 cm hoog.

Draagtas wordt meegeleverd. De banner is tijdloos en kan tientallen jaren mee in gebruik.

Bestel nog dit schooljaar:

Het bestellen van de banner kan eenvoudig door een mail te sturen naar Maarten Langen:

maarten@infostop.nl voor vragen mag je uiteraard ook bellen 06-20370225.

Tot einde van dit schooljaar 2023-24 bieden wij de banner met gratis verzending aan voor slechts € 135,- (excl. Btw). i.p.v. € 165,-. Zie ook: www.planetenbanner.nl

Pas nadat je de banner in goede orde ontvangen hebt, versturen wij jullie school de factuur.