Normal_dwnqr5pwsaap8wf__1_

Benieuwd hoe het is om theologie te studeren? Donderdag 7 februari 2019 ben je van harte welkom voor een dagje proefstuderen. 

Je start met een voorlichtingsbijeenkomst en een instapcollege door een student. Je wordt de hele dag begeleid door een student en onze onderwijsadviseur. Je maakt een chapelviering mee en wij verzorgen een lunch tijdens de lunchpauze. 's Middags mag je aansluiten bij colleges naar jouw keuze en aan het einde dag wordt je uitgenodigd om van het studentenleven te proeven. Je bent van harte welkom bij studenten thuis te eten en om de studentensoos te bezoeken. Aanmelden via: kennismaken@tukampen.nl.

Met een studie theologie kan je verschillende kanten op. Een voorbeeld van beroepen van onze afgestudeerden: journalist, redacteur, docent (vo/mbo/hbo/wo), onderzoeker, onderzoeksmedewerker, kerkelijk werker, missionair werker, jongerenwerker, diaconaal werker, kerkplanter, beleidsmedewerker, zendeling, geestelijk verzorger, ethicus, historicus, bijbelvertaler en (Kerkelijk) Adviseur. Wil je predikant worden? Kies dan voor onze predikantsmaster.

(Dit is een advertorial van TU Kampen)