Logo_aventus_logo

Als docent landbouwtechniek geef je zowel theorie- als praktijklessen op het gebied van landbouwmechanisatie. Daarnaast kan je worden ingezet voor andere technische en exacte vakken zoals motormanagement, besturingstechniek in bedrijfswagens / landbouwvoertuigen maar ook voor lessen rekenen. Verder heb je kennis van elektrotechniek, elektronica, automotive, hydrauliek, motoren en transmissies.

Je draagt zorg voor het volledige onderwijsleerproces op deze gebieden. Onder dit onderwijsproces valt het bepalen en samenstellen van leer- en oefenstof, les- en leermethode, de te gebruiken leermiddelen en materialen en de indeling en fasering van de lessen. 

 

Wat zoeken wij?
De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • de bevoegdheid tot lesgeven in het mbo;
  • ervaring in de landbouwbranche (pre);
  • voldoende ervaring met de genoemde (of een aantal van de genoemde) vakgebieden (elektrotechniek, elektronica, automotive, hydrauliek, motoren en transmissies).


Wie zijn wij?
Aventus, dé onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek, is volop in beweging. Enthousiast en betrokken zetten ruim 1.000 collega’s zich in om de talenten van onze studenten en cursisten zo goed mogelijk te helpen ontwikkelen. Het leren van én in de beroepspraktijk is hierbij van belang. Samen staan we voor teamwork en innovatie. Kortom, een inspirerende werkomgeving voor iedereen die altijd wil blijven leren.
  
Sector / dienst
'Doeners' en ' innoverend' zijn kernwoorden voor de sector Techniek en Mobiel. Dat zie je meteen aan de beroepen waarvoor wij studenten opleiden: analist, autotechnicus, engineering, operationeel technicus, lasser, autotechnicus duurzame aandrijvingen, meubelmaker, schilder en nog veel meer.

Wij willen het maximale uit onze studenten halen en uit onszelf. Om in de maatschappij het verschil te kunnen maken en succes te hebben. Of je nu bij ons studeert of bij ons werkt.

Wat bieden wij jou?
Wij kunnen je een aanstelling voor 1 fte aanbieden voor de periode van een jaar, vanaf het komende schooljaar. Locatie is Apeldoorn. Daarnaast bieden wij jou: 

  • een bruto maandsalaris van maximaal € 3.902,- bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo
  • een reiskostenvergoeding
  • een pensioenregeling
  • een eindejaarsuitkering
  • collectieve verzekeringen


Herken jij jezelf? Reageer!
Pas jij bij Aventus en herken je jezelf in het profiel van deze functieomschrijving? Reageer dan uiterlijk 8 mei 2016 via het online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie over onze organisatie kijk je op www.aventus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.