Logo_logo-paleis-het-loo

Op woensdag 16 maart organiseert Paleis Het Loo een 'Open Paleis' voor leerkrachten uit het primair, voortgezet en beroepsonderwijs. De docenten kunnen tijdens deze dag zelf een museumles volgen en meer ontdekken over alle nieuwe onderwijsprogramma's die het paleis aanbiedt. Dat meldt Paleis Het Loo.

Tijdens het Open Huis de docenten, ICC'ers, studenten en bemiddelaars kennismaken met de PaleisReis-lesprogramma's, het Koninklijke Schoolreisje en een kijkje achter de schermen nemen. Met de lesprogramma's die het paleis aanbiedt beleven en ervaren leerlingen de Oranje-geschiedenis en het leven in een koninklijk paleis.

Paleis Het Loo biedt voor het onderwijs meerdere lesprogramma's en een schoolreisje en schoolkamp aan. Op het Koninklijke Schoolreisje beginnen de leerlingen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Deelname aan het Open Paleis van 13.30 tot 16.30 uur is gratis. Aanmelden kan hier alleen vandaag nog. 

© Nationale Onderwijsgids