Logo_apeldoorn_lok_aventus_keuzegids_mbo

De Keuzegids mbo 2016 is een onafhankelijke gids over mbo-scholen. In deze gids zijn vier opleidingen van Aventus bestempeld als topopleiding. In het algemeen scoort Aventus boven het landelijk gemiddelde en is 7 plaatsen gestegen in de landelijke lijst van beste mbo-scholen.

Topopleidingen
De studenten van Aventus zijn over het algemeen zeer tevreden over hun school en hun opleiding. Zij waarderen, de begeleiding, de lessen en de omgang met hun docenten en hebben deze punten positief beoordeeld. Vooral de opleidingen scoren erg goed:
• Onderwijsassistent
• Dans
• Juridische dienstverlening
• Laboratorium

Deze opleidingen horen volgens de gids tot de besten van Nederland en worden door de Keuzegids als Topopleiding bestempeld.

Gideon Alewijnse, voorzitter college van bestuur van Aventus, is blij met het behaalde resultaat: "Het is mooi om te zien dat de inspanningen van de afgelopen jaren gewaardeerd worden door de studenten. We hebben met elkaar een stabiele kwalitatieve lijn te pakken. De Keuzegids bevestigt dat we elk jaar flinke stappen zetten in het verhogen van onze kwaliteit. Onze teams slagen erin aantrekkelijke opleidingen te verzorgen die studenten aanspreken én aansluiten op de vragen uit de arbeidsmarkt. Dit is een prachtig compliment voor medewerkers en studenten van Aventus.”