Normal_juliette_maltha_nieuw

Heb je achterstanden opgelopen of wil je een goede start maken in het nieuwe schooljaar? Dan is de Zomerschool van Maltha studiecoaching de ideale manier om je achterstanden weg te werken. Al 38 jaar organiseren wij onze Zomerschool tijdens de gehele zomervakantie periode en bieden wij verschillende diensten aan, zodat wij elk kind kunnen helpen met zijn/haar hulpvraag.

Door Julliete Maltha

Individuele begeleiding of in kleine groepjes bij de Zomerschool

Op onze Zomerschool kunnen wij leerlingen helpen vanaf groep 3 tot en met eindexamen middelbare school. Wellicht ga jij volgend jaar naar de brugklas, best een spannende gebeurtenis en nu misschien al helemaal door de toch wat gekke Covid-tijd. Met onze voorbereidende brugklastraining kom jij alle ins en outs te weten van de brugklas en maak jij een flitsende start. Of misschien zit je in klas 2/3 en heb je moeite met Wiskunde. Dan kan je bij ons bijles Wiskunde krijgen van een vakdocent om je achterstanden weg te werken. Of misschien gaat uw kind naar groep 7 of 8 straks en gaat de cito niet zo goed. Uw kind vind het een spannende gebeurtenis, elke keer weer. Dan is wellicht Cito training een goede stap in de vakantie.
 
Onze Zomerschool is op maat en dus is het mogelijk individueel deel te nemen of gezellig samen met een vriend of vriendin te komen. Alles kan en wordt in overleg besproken.
 

Het effect van de Zomerschool

Waarschijnlijk blijft u deze vakantie in eigen land en zijn uw kinderen toe om iets leuks te doen, maar zijn de achterstanden op school toch voor de zomervakantie helaas ontstaan. De combi van een leuke fun cursus en daarmee je achterstanden weg werken is misschien de oplossing voor uw kind. Wat kan uw kind bereiken middels een Zomerschool?
 
         Achterstanden wegwerken
         Goede start beginnen aan een goed schooljaar
         De juiste studievaardigheden aanleren voor een optimale schooltijd
 
Heeft u interesse in welke diensten wij allemaal aanbieden op onze Zomerschool kunt u ons bereiken op 030-229 35 79 of mail naar info@instituutmaltha.nl.
 
© Nationale Onderwijsgids / Maltha studiecoaching